به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، طهرانچی، رئیس دانشگاه شهیدبهشتی صبح امروز با حضور در مراسم افتتاحیه کنگره ملی اقتصاد مقاومتی که در مرکز همایش های صداوسیما در حال برگزاری است با اشاره به علت برگزاری این همایش گفت: هدف از برگزاری کنگره اقتصاد مقاومتی توجه به شکوفایی اقتصاد و رفع مشکلات موجود در زیر بخش های اقتصاد و بهبود سطح رفاه عمومی و خنثی کردن طراحی های دشمنان است.
وی با اشاره به نامه امیرالمومنین (ع) به مالک اشتر مبنی بر اینکه در حکومت داری بادانشمندان گفت وگو و با حکیمان به بحث بنشین، اظهار کرد: اگر بخواهیم سخن امیر المومنین(ع) را مورد توجه قرار دهیم به این نکته می رسیم که برای رسیدن به جامعه ای مطلوب نیازمند همنشینی و همفکری با دانشمندان هستیم.
طهرانچی افزود: این همایش زمینه ای را برای بهره مندی از سخنان دانشمندان مهیا می کند. همچنین اگر توجهی به اظهارات مقام معظم رهبری در ابلاغ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی داشته باشیم توجه به اقتدار علمی و اقتدار اقتصادی مورد تأکید ایشان است.
رئیس دانشگاه شهید بهشتی افزود: علم و فرهنگ و اقتصاد سه پایه مهم در هم تنیده برای پیشرفت کشور است. باید با استفاده از اندیشه عالمان در این سه حوزه اقتصاد مقاومتی را عملیاتی کنیم.
وی با تأکید بر اینکه اقتصاد مقاومتی تنها چند بند سیاست نیست، اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی یک الگوی بومی و علمی است و چگونگی اجرا این مدل نیازمند اندیشه اندیشمندان است.
طهرانچی باتأکید بر اینکه در اجرای اقتصاد مقاومتی باید به یک وحدت نظر و همدلی برسیم ادامه داد: ارزیابی به عنوان حلقه مهم در کنار فرهنگ، اقتصاد و سیاست باید در بررسی اجرای این سیاست ها قرار گیرد. درنظام علم وفناوری، اجتماعی وفرهنگ باید زمینه برای دستیابی به اقتصاد مقاومتی مدنظر قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه دو دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه دفاع ملی در برگزاری این کنگره نقش مستقیم داشتند، افزود: تلاش کردیم در سال اول ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی مباحث نظری و راهبردی را در این کنگره دنبال و بتوانیم به منظور ارتقاء سطح توانمندی های داخلی، دورن زای و برون نگری، خودکفایی وایجاد امنیت در اقلام راهبردی و کالاهای اساسی به یک نظر واحد دست یابیم. دانشگاه شهید بهشتی به نمایندگی از جامعه علمی مقالات را دریافت کرده و دانشگاه دفاع ملی در سطح راهبردی تمام مقالات را از سراسر کشور مورد بررسی قرار داد.